Marguerite Uljée

Als jouw Virtual Assistent

Samen – Ik werk graag samen met mijn opdrachtgever aan succes, als gelijkwaardige partners. Ik vind het heerlijk om dingen uit te zoeken en uit te werken voor anderen. Samen gaan we voor een optimaal resultaat.

Systemen – De meest bekende online systemen hebben voor mij geen geheimen, ik werk er graag mee. Ondernemers die groeien stuiten steeds weer op nieuwe systemen, ik groei met je bedrijf en je systemen mee. Leuk!

Plannen – Ik werk graag georganiseerd. Maar gebeurt er iets onverwachts waardoor de dag opeens heel anders verloopt, dan kan ik daar ook van genieten. Die onvoorspelbaarheid is juist een van de  leuke kanten van mijn werk.

Ik groei met jou en je systemen mee - In mijn werk als VA kan ik al mijn werkervaring en kennis kwijt op het gebied van plannen, communiceren, regelen, boekhouden, factureren en noem het maar op. Ik houd van slimme oplossingen. 

Netwerk – Ik heb een groot netwerk van andere VA’s op wie ik altijd terug kan vallen voor advies of om samen te werken aan grotere projecten.

Bonus – Mijn klanten zeggen dat ik een hele mooie telefoonstem heb.

Achter de schermen ben ik op mijn best - Als jongste van een groot gezin was ik niet vanzelf het meest zichtbaar. Dat vind ik niet erg. Ik werk graag achter de schermen, in alle rust. Ik ben niet bang voor de stress van een deadline, maar ik hoef zelf niet zo nodig op het podium te staan.

Persoonlijk

*Dol op…. hond Zahra. “Want door haar begin ik elke dag met een heerlijke wandeling in het bos.”

*Op mijn best met…. fijne mensen om mij heen en goede gesprekken.

*Typisch Marguerite… ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg.

Wil je samen een kop koffie drinken om te kijken of het klikt?


VA Club Exclusive

Uljee Virtueel Assistent is lid van de VA Club Exclusive. De VA Club Exclusive is een online lidmaatschap voor virtueel assistenten die graag gezamenlijk de krachten willen bundelen en zichzelf willen ontwikkelen. Bekijk de website.

VA Club Exclusive

© Uljée Virtueel Assistent 2017